THE SEY SISTERS

We got your black

DISSABTE, 11 de DESEMBRE. 19H CASAL FAMILIAR

  • Edna Sey, veu
  • Kathy Sey, veu i percussió
  • Yolanda Sey, veu
  • Albert Bartolomé, piano, saxo i percussió

The Sey Sisters és un espectacular trio de veus que, a través del soul i un estil pop impregnat de sonoritats africanes, s’uneixen amb l’objectiu de lluitar contra la injustícia, defensar els drets humans i transmetre esperança en el futur.
Aquestes tres germanes de descendència ghanesa combinen les seves veus en vibrants harmonies acompanyades de ritmes contagiosos que són el vehicle per reivindicar el seu lloc i la seva identitat com a afrodescendents.

En directe són emoció i energia en estat pur i, acompanyades pel pianista i saxofonista Albert Bartolomé, completen un apassionant cercle de bona energia i aire fresc que commou l’ànima i remou consciències.

Des de la seva creació com a grup l’any 2006, han actuat per diferents festivals de Catalunya, Espanya i col·laborat amb múltiples artistes, tant nacionals com internacionals. L’any 2015 publiquen el seu primer treball discogràfic “Let Freedom Ring” (Temps Record) i al 2018 llencen “Rise” (Satélite K), el seu segon disc amb el que van consolidar el seu lloc dins l’escena musical catalana i van començar a obrir-se camí a la resta de l’estat. Aquest 2021 presenten el seu tercer treball discogràfic ‘We got your Back’ (Satélite K).

WE GOT YOUR BACK - NOU ÀLBUM

‘We got your back’ (’et recolzem’) és el seu tercer àlbum en el qual The Sey Sisters es reinventen musicalment, buscant sonoritats noves per a reafirmar el seu missatge antiracista i feminista.

Seguint el llegat de les generacions que les precedeixen, les germanes Sey lluiten per trobar el seu lloc i la seva identitat com a afrodescendents a través de les cançons d’aquest disc. Tal i com elles mateixes expliquen:

“Obrim un espai per a la cura, per a l’empoderament, per reforçar el sentiment de comunitat i per honorar als nostres avantpassats i a les persones que han mort i segueixen morint en el viatge”.

Enllaç a la seva pàgina web: https://www.theseysisters.com

Les cançons que componen el disc We Got Your Back

We Got Your Back
The Dawn Sun
Aunties’ Reunion
Black African Woman
This Moment
The Journey – Akua Naru
Legacy
Grandpa’s Lullaby
Dear Nala
Nana’s Lullaby
What Is Freedom for You
We Still Flourish
Come & Rest
We Are Because You Were