SPANISH BRASS, viBRASSions

El Bruc, Can Casas

12,00

DISSABTE, 1 DE DESEMBRE. 22H CAN CASAS

  • Carlos Benetó, trompeta
  • Juanjo Serna, trompeta
  • Manolo Pérez, trompa
  • Inda Bonet, trombó
  • Sergio Finca, tuba

Spanish Brass és un dels quintets més dinàmics i consolidats del panorama musical espanyol. El 2017 ha guanyat el I Premi Bankia al Talent Musical a la Comunitat Valenciana.

A més d’haver participat en alguns dels festivals més importants del món, ha tocat a la gala dels Premis Príncipe de Asturias en 1995 i ha enregistrat la música de l’obra teatral La Fundación de Buero Vallejo per al Centro Dramático Nacional i la banda sonora de la pel·lícula Descongélate, de Félix Sabroso, per a la productora El Deseo. Ha publicat vint-i-dos treballs discogràfics, entre ells dos DVD-CD i un doble CD recopilatori, que mostren les seves múltiples facetes. Cada any organitza dos festivals de vent-metall: el Festival Spanish Brass Alzira (SBALZ) i el Festival Brassurround. Spanish Brass rep suport de Buffet Crampon, l’Institut Valencià de Cultura i de l’INAEM.
viBRASSions és un espectacle que repassa les obres més destacades del repertori de Spanish Brass. Músiques plurals, “fetes a mida” o adaptades, brillants o tènues,… amb les que Spanish Brass vol delectar l’espectador.

Fora d'estoc