Avís Legal

L’associació El Bruc amb la Cultura, amb CIF G-65556375, adreça C/ Sta. Maria, 20. CP:08294 El Bruc (Barcelona), no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda en les pàgines d’ Internet de www.elbruc-cultura.cat.

Amb els límits establerts a la llei, www.elbruc-cultura.cat no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines d’Internet.

Els continguts i informació no vinculen a www.elbruc-cultura.cat ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus ja que es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d’Internet de www.elbruc-cultura.cat poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que www.elbruc-cultura.cat no pot controlar. Per tant, www.elbruc-cultura.cat no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquesta pàgina web són propietat exclusiva de www.elbruc-cultura.cat o els seus llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de www.elbruc-cultura.cat.

Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que www.elbruc-cultura.cat ofereix a través de la pàgina web haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal li informem que, mitjançant la complementació dels presents formularis, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de l’associació El Bruc amb la Cultura per tal de poder-li prestar i oferir els nostres serveis així com per informar de les millores del lloc Web. Així mateix, l’informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, manera gratuïta mitjançant correu electrònic a info@elbruc-cultura.cat o a l’adreça C/ Sta. Maria, 20. CP:08294 El Bruc (Barcelona).